Clara Fanise heeft haar kunstatelier boven de galerij Kunst in Kortrijk.


Ze behaalde een masterdiploma in kunst te Montpellier (FR) in 2008. Sinds 1 jaar woont en werkt ze in de buurt van Kortrijk. Ze exposeert haar werk in Parijs, Brussel en Montpellier. De beschikbare werken zijn te bekijken op afspraak.

Clara Fanise werkt ook op bestelling, op voorwaarde dat het in een van haar “projectreeksen” past. Ze biedt de mogelijkheid om kunstwerken op maat van de klant te maken.

De werken van de huidige tentoonstelling maken bijvoorbeeld deel uit van het project “Realistisch-abstract”. U kan een tekening van deze serie bestellen die wordt gemaakt op basis van een van uw eigen stadsfoto’s. Dit kan Kortrijk, New York, Shanghai, Abu Dhabi of andere steden zijn, wat nodig is: architectuur en een goede kwaliteit van het origineel beeldmateriaal!

Wenst u een abstract-realistisch werk op basis van uw favoriete vakantiefoto, uw woning, bedrijfsgebouw of ander architecturaal hoogstandje? Het kan!

“Werken op bestelling is altijd een plezier omdat het een ontmoeting is tussen de opdrachtgever en de kunstenaar, iedereen komt een beetje in de intimiteit van de ander.” Werken op bestelling gebeurt in samenspraak met de geïnteresseerde. Het onderwerp, de grootte van het werk, kader en prijs worden samen bepaald.

Wenst u een portret van uzelf of een van uw dierbaren in de helder en kleurrijke stijl van Clara Fanise? Het kan! Kijk naar de website van de kunstenaar, haar verschillende projecten en je zult een idee hebben van wat ze kan bereiken. www.clarafanise.com